Over ons

De AM2 Taxi is gespecialiseerd in personenvervoer met ervaren, representatieve chauffeurs die gecertificeerd en meertalig , voor zowel zakelijk als particulier vervoer.

“AM2 Taxi” is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden u exclusief personenvervoer met een modern en perfect onderhouden wagenpark aan. Service en kwaliteit komen altijd op de eerste plaats, dit is dan ook de voornaamste reden dat “AM2 Taxi” de diverse diensten die zij levert, bij aparte gespecialiseerde afdelingen heeft ondergebracht. Door deze unieke werkwijze kunnen wij onze hoge standaard van kwaliteit blijvend garanderen. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook van de vele andere vervoerders.

Bij ons rijdt “AM2 Taxi” het hele jaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verlenen wij u een royale en vorstelijke service.

Wat uw bestemming ook zijn mag, onze ervaren chauffeurs weten de weg feilloos te vinden, mede dankzij de ondersteuning van geavanceerde GPS-navigatiesystemen waar al onze “AM2 Taxi” mee zijn uitgerust.

Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten bieden wij u ook betaal gemak aan. U kunt in al onze “AM2 Taxi” met uw creditcard betalen. Veilig, gemakkelijk en vooral betrouwbaar.