Diensten

Wilt u uitgerust aan uw vliegreis beginnen? Dan is dit de uitkomst voor u! Wij zorgen er voor dat uw vakantie thuis voor de deur begint: Geen gesjouw met koffers, niet zoeken naar een geschikte parkeerplaats en geen parkeergeld, maar lekker onbezorgd uw vliegreis aanvangen.
Wij verzorgen probleemloos uw ritten naar verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland.
U wordt  met een privé-taxi  naar het vliegveld gebracht of van het vliegveld opgehaald, op de door u gewenste tijd. U hoeft dus niet te wachten op andere passagiers maar wordt direct naar huis gebracht.
Als u het vluchtnummer aan ons doorgeeft, kunnen we in de gaten houden of er eventueel afwijkingen zijn in de aankomsttijd, zodat u ook in dat geval zo min mogelijk hoeft te wachten. Wij wachten altijd totdat u er bent, zodat u wat dat betreft zorgeloos op vakantie of op zakenreis kunt gaan. Bel ons voor meer informatie.
Deze dienstverlening gaat net een stapje verder dan het consumentenvervoer. Een keurige chauffeur in een luxueuze auto,  zal u volgens de beste vervoersoplossing naar uw eindbestemming brengen. Dit kan zijn: naar meetings, vergaderingen, luchthavens, diners, hotels of cliënten. Mocht de afgesproken tijd door u of uw gasten niet gehaald kunnen worden, dan kunt u erop rekenen dat wij op u wachten.
Bij de mooiste dag van uw leven hoort de mooiste trouwauto.
Onze auto’s… Stijlvol, luxe en bovenal uniek. Zeer exclusief en betaalbaar! Wilt u meer weten neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Straattaxi is de taxi die voor u klaarstaat om u snel, comfortabel en veilig te brengen naar de bestemming van uw keuze. Zeker in een vreemde omgeving is de taxi een oplossing; nooit meer zoeken naar de plaats van bestemming; geen tijd meer verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen.
Ook voor particuliere klanten biedt AM2 Taxi iedere gewenste vorm van personenvervoer. Zowel voor korte als lange afstanden houden wij ons graag aanbevolen.